مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت اهانت فحاشی و ...

سلام علیکم ، بنده سالهاست که از طرف دختر و دامادم مورد اذیت و آزار ، همراه با اهانت ، بی ادبی ، فحش های رکیک و تهدید مداوم قرار داشته ام . آنها نزدیک به 10 سال است در آپارتمان بنده نشسته و بدون کوچکترین اجاره یا چیز دیگری حالا ادعای مالکیت ملک یاد شده را هم دارند امروز که به آنها می گویم باید ساختمان را تخلیه کنند باید توهین و تهدیدات آنها را هم بشنوم. ضمنا 3 سال پیش رای خلع ید نیز از دادگاه گرفته ام اما آنها از اجرای آن خودداری بلکه جلوگیری می کنند. توضیح اینکه آنها یک فرزند 4ساله نیز دارند ، دامادم بیکار و معتاد بوده و دخترم نیز نه تنها حاضر به جداشدن از این آقا نیست بلکه از او حمایت هم می کند. پدرمحترم داماد بنده هم هیچگونه همکاری ندارند .بنظر شما من چه اقدام حقوقی یا قضائی می توانم بکنم که بتوانم بدون جنجال و آبروریزی خانه را از ایشان پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است همان پرونده خلع ید را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اجرای رای خلع ید را از طریق دادگاه دنبال کنید. درصورت عدم نتیجه راهکارهایی جهت تخلیه و طرح دعوی بابت فحاشی و… وجود دارد. بهتراست باوکیل مشورت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده خلع ید را ادامه دهید تا اجرای حکم انجام شود. در مورد فحاشی و تهدید نیز میتوانبد با ادله و مدرک موجود شکایت کنید