مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار اناطه

باسلام
دردادخواست کیفری در مورد جرم خیانت در امانت چک باتوجه به محرز بودن جرم بازپرس قرار اناطه صادر کرده قرار جلب به دادرسی برای متهمین پرونده محرز است چک ها از طرف متهمین پرونده توسط شخص ثالث خرج شده و منجر به صدور گواهی عدم پرداخت شده و فاکتور و قرارداد در همان روز معامله توسط شرکت بامهر و امضای کارفرما فسخ شده است
باتوجه به بزه انتسابی چرا بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر نکرده و قرار اناطه صادر شده است
اناطه یعنی چه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید دید پرونده کیفری منوط به نتیجه چه چیزی شده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ادامه رسیدگی به این پرونده منوط به نتیجه پرونده دیگری شده