مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام یکی ازم شکایت کرده که من از حسابش برداشت کردم درحالی که برداشت نکردم یکی دیگه برداشت کرده شارژ ایرانسل خریده و بهم فروخته حالا ابلاغیه اومده برام دقیق نفهمیدم متن ابلاغیه چی میگه و باید چکار کنم اعتراضی چیزی ؟؟ متن ابلاغیه :

دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان بروجن
در خصوص شکايت آقایش.الف فرزند الف. علیه آقای س.ت فرزند س.ر دائر بر کلاهبرداری
اينترنتی به میزان پنجاه میلیون تومان ، با عنايت به محتويات پرونده و شکايت شاکی و تحقیقات صورت گرفته از جانب
پلیس فتا و استعلامات اخذ شده و پرينت حساب بانکی شاکی و بررسی پرينت حساب متهم ود فاعیات بالوجه متهم در اين مرجع
لذا بزه انتسابی به نامبرده محرز مستندا به ماده 13 قانون جرايم رايانه ای مصوب 1388 و در راستای ماده 265 قانون آئین
دادرسی کیفری مصوب 1392 قرار جلب به دادرسی متهم را صادر و اعلام میدارد. قرار صادره پس از موافقت دادستان
محترم قطعی می باشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وقت اعتراض باقی است میتوانید لابحه ارسال کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در دادگاه با مشورت وکیل از خود دفاع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرار جلب به دادرسی قابل اعتراض نیست در جلسه رسیدگی دادگاه که متعاقبا به شما ابلاغ می شود از خود دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت باقی ماندن زمان اعتراض به صورت مستند و قوی می توانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار جلب به دادرسی صادر شده است و شما باید منتظر ابلاغ دادگاه باشید
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرار جلب به دادرسی قابلیت اعتراض ندارد
منتظر جلسه رسیدگی باشید و از خودتان دفاع نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید درخواست مشاوره نمایید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
قرارجلب به دادرسی غیرقابل اعتراض است وشما باید دردادگاه دفاع خوبی داشته باشیدتاتبرئه شوید
وکیل متخصص درامور جزائی پیشنهادمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علیه شما کیفرخواست صادر شده وجهت رسیدگی وصدور رای به دادگاه کیفری ارسال میگردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما گفتید هیچ خبر ندارم ولی در این قرار نوشته دفاعیات بلاوجه متهم، معلوم میشه که رفتید دفاع گردید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قرار جلب به دادرسی صادر شده است و پرونده به دادگاه جهت تعیین مجازات می رود. بهتر است لایحه دفاعیه تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرار جلب به دادرسی صادر شده ، شما منتظر ابلاغ دادگاه باشیدو در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادسرا اتهام شما احراز شده است و برای شما قرار جلب به دادرسی صادر شده و کیفرخواست صادر میشود و پرونده برای رسیدگی و صدور حکم به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد
و شما باید در دادگاه کیفری با تتظیم لایحه دفاعیه دقیق از خود دفاع نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام در دادگاه با ارایه لایحه دفاعی از خود دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جلب به دادرسی یعنی از نظر دادستان شما مجرم هستید در دادگاه کیفری میتوانید با ارائه مستندات از خود دفاع کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در موعد مقررمیتوانید لابحه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما متهم هستید و کیفر خواست صادر میشود و در دادگاه به مورد شما رسیدگی و حکم صادر میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با توجه به متن ارسالی، شما بعنوان متهم در صورت موافقت دادستان حوزه مربوطه جلب خواهید شد و به توسط مامورین کلانتری با دست بند روانه بازداشتگاه خواهید شد.
و السلام

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کیفر خواست یا قرار جلب به دادرسی صادر شده توسط شاکی یا متهم قابل اعتراض نمی‌باشد.
پس از ابلاغ جلسه دادرسی در دادگاه از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار کنید