مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

با عرض سلام و خداقوت گوشی موبایلم به سرقت رفت شخصی که با سیم کارتش از گوشی استفاده شده توسط دادسرا احضار شد و میگه سیم کارت رو به کارگر افغانی داده که ایران نیست به پیشنهاد شورای حل اختلاف در سه مرحله فرصت پرداخت خسارت داده شد ولی پرداخت نمیکنه حل اختلاف علاقه ای برای ارجاع به بازپرسی نداره آیا شخص ملزم به پرداخت خسارت میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه رای قطعی به محکومیت ایشان صادرگردد. بله. که احتمال این امر بالاست. شورا درنهایت پرونده را به دادگاه می بایست جهت رسیدگی ارسال کند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که گزارش اصلاحی صادر شده باشد می توانید درخواست صدور اجرائیه نمایید

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
شما لایحه بدید وتقاضا کنید که نمی‌خواهید پرونده توشورا رسیدگی بشه

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، درصورت تنظیم گزارش اصلاحی ، درخواست اجرائیه نماید.