مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیر رمپ پارکینگ

با سلام و وقت بخیر
من در یک آپارتمان 8 واحدی ساکن هستم که پارکینگ من و 3 واحد دیگر در منفی 1 قراردارد و دسترسی به پارکینگ از طریق رمپ پشت ساختمان است ، قصد تعمیر رمپ را داریم و واحدی که پارکینگش در همکف قرار دارد و از رمپ استفاده نمی کند اظهار میکند هزینه تعمیر را پرداخت نمی کنند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هییت مدیره تصمیم بگیرد اظهارنامه برایش بفرستد وبعد اگر پرداخت نکرد انشعابش را قطع یا از طریق داداه دادخواست مطالبه دهد