مشاوره حقوقی رایگان - مزایدع ملک مشاع موروثی

ضمن عرض سلام
بنده حدود20 سال پیش با یکی از اقوام در ملکی شریک شدم بصورت نصف ،نصف ومشاعی بعداز چند سال شریک بنده فوت نمودند وملک به نام ورثه سند خورد همسر و دو فرزند دواحد آپارتمان است دو واحد تجاری که یک واحد آپارتمان در تصرف ورثه ویک واحد درتصرف بنده بود دواحد تجاری هم اجاره بود واجاره بها نصف می‌شده حالا ورثه شکایت خلع ید بنده و تقاصای مزایده ملک را کردند.
آیا با قراردادی که قبل از فوت متوفی داریم وعلاوه بر متوفی یکی از وراث هم زیر قرار داد را امضا کرده بنگاه هم مهر وامضا نموده مبنی براینکه در صورت عدم تمایل به ادامه شراکت شرکا می‌توانند با یکدیگر خرید وفروش کنند یا به شخص سومی بفروشند با قیمت توافقی می‌توان تقاضای مزایده وخلع ید را باطل کرد یا نه با تشکر از شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی وگفتگو هست کاربر محترم .لطفا رزرو مشاوره تلفنی نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به توافق حاصله دارد متن آنرا نزد مشاورین حقوقی برده و بررسی کنید