مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زوجه

سلام چند روز پیش توی دادگاه تمکین حکم صادرشد که توی یه تاریخ مشخصی شوهرم بیاد دنبالم خونه ی پدرم منم گفتم برمیگردم ولی اصلا دلم نمیخواد حتی شوهرمم دلش نمی‌خواد که بیاد فقط واسه سر باز زدن از نفقه و مسائل حقوقی گفته میرم دنبالش خواستم بدونم در چه شرایطی اگر نرم ناشزه نمیشم؟؟راهی هست که همراهش برنگردم و ناشزه هم نباشم
میشه لطفا زودتر جواب بدید وقتم واقعا کمه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت صدور رای تمکین علیه شما. میبایست تمکین کنید. درصورت عدم تمکین بدون دلیل، ناشزه محسوب میگردید