مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک بابت مهریه همسر پدر

سلام خسته نباشید ، همسر دوم پدرم مهریه اجرا گذاشتن 12 سکه، خونه و ماشین پدرم به نام فرزندان زدن یک روز بعد از شکایت ، خانه ی پدر بزرگم هنوز فروش نرفته. چیکار کنیم نتونه خونه ی پدر بزرگم بگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان توقیف سهم الارث پدرتان وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خونه پدربزرگ به تمامی وراث میرسد وخانم پدر شما تنها به حصه پدر شما می تواند بابت مهریه سهم ببرد بهرحالباید ترتیبیبرامهریه زن در نظر بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آنرا هم بنام فرزنداش بزند البته آن زن هم حقوقی دارد که بر شما و پدرتان از نظر اخلاقی و انسانی واجب است ادا کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این کار فرار از دین است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مهریه که حق قانونی وشرعی ایشان است،وتعدادش هم متعارف است را پرداخت کنید. تا دچار عواقب بعد از قبیل فراراز دین و… نشوید.