مشاوره حقوقی رایگان - پدر تحت تکفل بیمه فرزند

سلام من کفالت پدرم را ک بیماری قلبی دارد و عمل کرده گرفتم و الان دارم براش بیمه تامین اجتماعی رد میکنم 47 سالشون هست میخواستم ببینم ب شصت سال رسید مستمری دریافت میکنند یا چون کفالتشون رو به عهده گرفتن شرکت بیمه به ما پولی نمیدهد ممنون

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام الان با توجه به نوع بیمه ممکن است ایشان بتواند از مستمری از کار افتادگی جزئی یا کلی بهرمند شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می دهد، شما براش حق بیمه می‌ریزی که بعدا بتواند از حقوق مستمری خود استفاده کند ، ربطی به کفالت شما ندارد، با این حال از کار گزار بیمه هم سوال کنید.
خدا شما را حفظ کند که هوای پدرتان را دارید