مشاوره حقوقی رایگان - استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری

سلام. درخواست استنکاف از اجرای رای دیوان را باید خطاب به شعبه اجرای حکم بدهیم یا شعبه صادر کننده رای؟ (من درخواست را خطاب به شعبه اجرای حکم داده ام آیا درست است؟). الان 3 هفته است که درخواست استنکاف در سامانه ثبت کرده ام اما تا کنون بررسی نشده است، چه مدت طول می کشد بررسی شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال نام مفهوم است پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درست است
مدت خاصی ندارد هر موقع نوبتتون برسه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اجرای احکام. اگر برایتان مقدور است حضورا یا تلفنی پیگیری کنید.