مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از پارکینگ

سلام در ساختمان 14 واحده که دو در پارکینگ و هفت پارکینگ دارد، ریموت پارکینگها دست افرادی است که دارای پارکینگ سندی هستند و تمام مخارج خرابی در پارکینگ ها با خود اعضای دارای پارکینگ
ولی مستاجرین در ساختمان با موتور از در ورودی ساختمان داخل و خارج میشن و به ارام بند و قفل در و سنگ جلوی در و خود در با عبور موتور آسیب میزنند
وقتی با مخالفت ساکنین رو به رو میشن تهدید به ندادن شارژ یا اعتنایی نمیکنند از لحاظ قانونی آیا حق استفاده از مشاعات پارکینگ را دارند یا نه؟
و در صورت دادن ریموت پارکینگ و خرابی در پارکینگ جبران خسارت چگونه است

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بدون مجوز مکتوب سایر مالکین حق ندارند و اگر مجوز دادید باید ریموت بدهید که در این صورت شریک هزینه ها نم هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق پارک موتور در مشاعات را ندارد ومفصرین باید خسارت را پرداخت کنند