مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام وقت بخیر
بنده یک آبان وارد شرکتی شدم که در بدو ورود من سایکل و جلسه ای در کیش ترتیب داده بودند که به مدت 3روز به همراه تیم به من ماموریت دادن رفتم ، الان 2هفته هست در شرکتم و میخواستم استعفا بدم شرایط کاری بامن سازگار نیست هیچ قرار دادی هم امضا نکردم ، ولی سفته ی حسن انجام کارو که روش قید نشده حسن انجام کار بهم نمیدن و میگن تو با شرکت رفتی کیش و هزینه داشته، میتونن سفتمو اجرا بزارن؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت هزینه ها ممکن است بتوانند از شما مطالبه نمایند. سفته شما ولی قابل استرداد از طریق طرح دعوی میباشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید