مشاوره حقوقی رایگان - خرید خدمت سربازی

با سلام،من کارمند رسمی شهرداری هستم و بیمه تامین اجتماعی،در حکم شهرداری دو سال خدمت در سابقه کار آورده شده ، به طور مثال من در حکم 27سال سابقه دارم ولی سابقه بیمه ام 25 سال است،آیا خرید خدمت برای من اجباری است یعنی بعداز 30 سال ادامه کار در اداره امکانش نیست یا می توانم تا زمان پر شدن سابقه بیمه ام در اداره مشغول به کار باشم

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام میتوانید خدمت را خریداری نکنید و تا سی به کار ادانه بدسد اون خرید خدمت یک امتیاره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خرید بیمه خدمت اجباری نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با موافقت اداره تا 35سال امکان دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خاتمه خدمت محاسبه کارکرد سازمانی شماست