مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بانک

چند سال پیش مبلغ 40 میلیون تومان از بانک مهر اقتصاد وام گرفته ام و تاکنون بالغ بر 40 میلیون تومان پرداخت نموده ام اما 7ماه به دلیل بیکاری نتوانستم اقساط را پرداخت کنم الان بانک برای ضامنها احضاریه فرستاده، میخواستم بپرسم الان که بانک اصل وام را گرفته و سودش مانده آیا چک ضامنها را به اجرا میگذارد و سوال دوم اینکه چکها به اندازه کل مبلغ اصل و سود وام بوده، بانک چقدر از چک را اجرا میگذارد ؟ باتشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
با توجه به اینکه ضامنین، اصل و سود را ضمانت میکنند و در بانک هم تعهد نامه و هم سفته ها را امضاء مینمایند بانک ضامن اصل و سود هستند و کل بدهی معوق و باقیمانده از وام را از آنها میتواند مطالبه نماید .