مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت طلب

عرض سلام خدمت استادان گرامی
بنده تاریخ 1400/03/22 مبلغ 43 میلیون به استناد فیش بانکی، از حق مشاوره دریافت شده از قراردادی رو به حساب بانکی یکی از همکارانم شبا کردم و ایشان گفتند ظرف یکماه آینده قراردادی در حال انعقاد دارند و از حق مشاوره دریافت شده آن قرارداد مبلغ قرض گرفته شده رو به بنده پس می دهد. تمامی این قرارها بصورت شفاهی بوده و مدرکی جز فیش واریز بانکی موجود نیست و شاهدی هم حضور ندارد، البته یکی از دوستان خیلی قدیمی و صمیمی ایشان از بین صحبت های ما دو نفر از موضوع مطلع شدند که قطعا در جایگاه شاهد برای ایشان خواهد ایستاد حتی به شهادت دروغ.
تا به امروز دو بار (یکبار مهرماه و یکبار آبان ماه 1402) برای ایشان اظهارنامه ارسال کردم که پاسخگو هیچ کدام نبودند.
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم برای اصل طلب، خسارت تاخیر و تادیه از سال 1400 و هزینه دادرسی طرح دعوی کنم؟؟
ضمنا محل سکونت فعلی ایشان تهران است ولی در سامانه ثنا آدرس کرمانشاه ثبت شده است، بنده در کدام شهر باید طرح دعوی کنم؟؟
پیشاپیش کمال تشکر رو از فرمایشات شما عزیزان دارم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر و هزینه دادرسی تنظیم نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید