مشاوره حقوقی رایگان - طلب

باسلام بنده با 3 نفر شریک هستم و همه مون از یک شخص که مهندس یک پروژه هست نزدیک به 600 میلیون طلب هستیم نزدیک به 1 سال شده که هی امروز و فردا میکنه طلب ما را نمیخواد بده چیکار کنیم چاره چیه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید
اسناد و مدارک باید داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به نوع و مفاد قرارداد
و تعهدات متعهد ، دادخواست مناسب اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی بابت بدهی دارید دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهارنامه ارسال سپس بر اساس مستندات دادخواست مطالبه وجه دهید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام.
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید ودادخواست مطالبه وجه به استناد مدرک و ادله خود مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مناسب طرح واقامه دعوی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بابت طلب خود اظهارنامه ارسال کنید
در صورتی که توجه نکرد می توانید دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت دادرسی و خسارت تاخیر تادیه بدهید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید طرح دعوای مطالبه وجه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا تامین بزنید سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید
در صورت تمایل به همکاری با بنده تماس بگیرید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

سریعتر برای وصول طلب از طریق دادگستری اقدام کنید تا خسارت ناشی از کاهش ارزش پولتون کمتر باشه.توصیه میکنم حتما وکیل بگیرین.در غقر اینصورت،با استفاده از دلایل طلبکاریتون،دادخواست مطالبه وجه بدین.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت مهندس پروژه با استناد به اسناد و مدارک مثبته طلب تنظیم نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر مدرک یا قراردادی دال بر دریافت 600 تومن در دست دارید دادخواست مطالبه ی وجه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جنانچه مدرکی بابت بدهی دارید دادخواست مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال سپس بر اساس مستندات دادخواست مطالبه وجه دهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام دادخواست به خواسته مطالبه وجه داده شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چه مدارکی جهت اثبات طلب خود از شخص را دارید ؟ . ابتدا اظهار نامه ارسال نمائید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه طلب خود را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با مدارک و مستندات خود می‌توانید هر سه نفر اقدام شکایت نماید یا هر سه وکالت دهید