مشاوره حقوقی رایگان - تغییر زاویه دوربین خاموش کردن آن در یک تایم آسیب به خودرو

سلام دوستان گرامی ،،چندروز پیش برادرم مرا صدا کرد گفت ماشین را خط عمقی کشیدند سرتاسر.رفیم مسعول رو دیدیم گفت تماشای دوربین حکم میخواد،رفتبم پلیس قضایی حکم گرفتیم شب با هزار ناز اومده یکباره متوجه شدیم زاویه دوربین ؛تغییر دادن و اون لحظه وقوع جرم دوربین خاموش کردن پاور برداشتن و خطهای عمقی کشیدند. الان اون مدیر مالی که دفعه قبل 5م از صندوق ساختمان کش رفت برادرم فهمید (دوسال تمام به هر حماقتی دست میزند که توجیه کند جهل خود را)کینه شد براش دوباره اومده شده مدیر ما 2سال شارژ ندادیم مزاحمت ایجاد می کرد ،،برادرم شکایت کرد،،،قاضی گفت حساب یک نفره بعنوان مدیر ساختمون فساد است و در یک حکمی به او گفت برو با یکی از اعضا حساب رو دونفره کنید ،,,چند روز بعد که این اتفاق افتاد حال چه کنیم سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه تخصصی تنظیم و لایحه دفاعیه دقیق ارائه نمایید