مشاوره حقوقی رایگان - غبن در تهاتر ملک

با سلام و عرض احترام
یک ماه قبل یک آپارتمان را با مغازه تجاری بقیمت 8 میلیارد تومان بصورت سر به سر تهاتر کردم. حالا بعد یک ماه صاحب قبلی مغازه آمده و میگوید آپارتمان من 8 میلیارد نبوده 4,5 میلیارد بوده... آیا میتواند فسخ کند؟ زمان انجام تهاتر آپارتمان را دیده بود و قیمت گرفته بود و در قرارداد خیار غبن را اسقاط کردیم.
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا خیر. اگر قیمت قیمت اختلاف فاحشی نداشته باشد.
جهت اظهار نظر دقیق تر موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
غبن به معنی ضرر و زیان و گول زدن و فریب دادن است. خیار غبن زمانی ایجاد می‌شد که یکی از طرفین معامله متوجه شود که با انجام معامله دچار ضرر شده و این ضرر هم یک نوع ضرر فاحش و برجسته است. در چنین حالتی برای فرد مغبون امکان فسخ قرارداد وجود دارد.غبن به معنی ضرر و زیان و گول زدن و فریب دادن است. خیار غبن زمانی ایجاد می‌شد که یکی از طرفین معامله متوجه شود که با انجام معامله دچار ضرر شده و این ضرر هم یک نوع ضرر فاحش و برجسته است. در چنین حالتی برای فرد مغبون امکان فسخ قرارداد وجود دارد.
معمولا اگر اختلاف قیمت واقعی با قیمت معامله بیش از یک پنجم باشد ممکن است دادگاه خیار غبن را بپذیرد در هر صورت در مورد شما با توجه به اسقاط خیار غبن و شرایط موجود کمی به نفع شماست در هر صورت باید در این مورد مدارک توسط وکیل بررسی گردد.