مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیمار نبودن

سلام
من با همسرم دو سال دچار اختلافات مختلفیم از شدت فشار عصبی شبا تو خواب دچار تشنج و‌حمله عصبی میشدم
الان که اختلافامون زیادتر شده خودش و‌خانوادش ادعا میکنن که از بچگی مریض بودم ولی اینجوری نبوده
چجوری میتونم ثابت کنم دقیقا باید کجا برم؟!

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

هر چند سوال مبهم است ولی شما نیازی به اثبات این موضوع ندارید چرا که اگر ایشان مدعی این امر است اگر شما زوج هستید باید از طریق دادگاه اقدام به درخواست طلاق نمایید در صورتی که زوجه می‌باشید فعلا اقدامی توسط شما متصور نیست بلکه همسر شما باید این موضوع را اثبات نمایند .