مشاوره حقوقی رایگان - خیار تدلیس و فسخ نکاح

با عرض سلام و خدا قوت

بنده حدودا 7 سال پیش با همسرم عقد کردم ، اما مدتی پس از عقد با بیان صریح خود ایشان متوجه شدم که در دوران نوجوانی با پسرخالۀ خود رابطه جنسی نامشروع داشته و دوشیزگی خود را از دست داده است .

هم اکنون که قصد جدائی و طلاق داشته ایم . سوال اینجانب اینست که بنده میتوانم به استناد حرف ایشان به عدم بکارت پیش از عقد و خیار تدلیس ، فسخ نکاح کنم ؟

و ایضاً چگونه میتوانم عمل وی را اثبات کرده و پسر خالۀ ایشان را ملزم به اقرار و اعتراف نمایم ؟

در کل چه مدارکی برای اثبات آن لازم است ؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به گذشت 7 سال، اثبات چنین امری بعید است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اعمال خیار تدلیس فوری است دیگر امکان فسخ وجود ندارد