مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن مبایعه نامه دستدارمی در برگه کوچک بصورت کامل

با عرض سلام
قطعه زمینی را با پدر خود معامله کرده و آنرا از او خریداری نمودم.و تمام جزئیات از جمله تاریخ ، مبلغ پرداختی و... را در آن ثبت کردیم.از انجا که قسمتی از کاغذ بصورت چاپی بوده، مبایعه نامه را درون آن بصورت پشت و روی آن نوشتیم.و در انتها پدرم آنرا انگشت مهر زد و مهر شخصی و امضای خودش را کنار ان اضافه کرد.موضوع مورد ابهام ان هست که برگه ای که در آن قرارداد را نوشتیم کوچک بوده(تقریبا از نصف برگه اچار مقدار کمی کوچکتر) و در دو طرف برگه موارد را ثبت کردیم.از این رو از شما وکلای مجرب خواهشمندم تا بپرسم که کوچک‌بودن کاغذ و نوشتن موارد مبایعه نامه در دو طرف صفحه برای بنده ایرادی ایجاد خواهد کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
باید هر دو طرف دارای امضا و اثر انگشت طرفین باشد