مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توهین به شخص پس از مزاحم و توهین و فحاشی او

با عرض سلام و خسته نباشین ... من یک زن مطلقه هستم ... که چند ساله از همسرم متارکه کردم ... زمانی که پسرم را از مدرسه تحویل میگرفتم ... یکی از فامیل های همسرم ... بهم فحاشی و توهین و کتک زد ... در اون زمان هیچ اطلاعی نداشتم که باید به پزشکی قانونی بروم ... ولی از فرط عصبانیت به او یک پیامک توهین آمیز فرستادم ... او زود از طریق پلیس فتا اقدام به شکایت کرد ... خلاصه ... فقط تونستم یک شاهد و راضی کنم خودتون بهتر میدونین مردم اون جور تهمت ها رو زود میگیرن ... خلاصه ... هیچ کس نخواست شهادت بده ... حالا بخاطر نداشتن ادله کافی شکایت من تو هواست ولی به خاطر پیامک من ادله او محکم تره ... چیکار کنم ... حکمم چی میشه ... ببخشین کمی طولانی شد.... با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
توهين اگر مادون قذف باشد تا ٧٤ ضربه شلاق تعزيري يا جريمه نقدي ١٠٠٠٠٠٠ ريالي ميباشد