مشاوره حقوقی رایگان - تادیه و رفع سو اثر

سلام بنده سال 93مبلغ دو میلیون و پانصد چک کشیدم و نداشتم پول تو حساب .... و گیرنده چک همون روز برگ زد ولی تا حالا پیگیری نکرده و هیچ شکایتی هم نکرده. و حدودن نزدیک 5سال هست ... خواستم بپرسم چک من رفع سو اثر میشه و گیرنده چک میتونه خسارت و سود این چند سال از من بگیره.

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
در مورد سوء اثر شدن چک میبایست موضوع را از شعبه ی افتتاح کننده ی حساب سوال کنید . اما در خصوص قسمت دوم سوال باید بگم بله . دارنده چک میتونه سود این چند سال را از شما مطالبه کند