مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای بدون تشکیل جلسه دادگاه

مدت شش سال است توسط عده ای گرفتار دادگاه و دادگاه تجدید نظر ودر آخر محکوم به پرداخت حق کسب و پیشه ویا تنظیم سند در دفترخانه شدم
ازخواهانها بعلت جعل و تزویراسناد محضری و استفاده ابزاری بخشی از دفاعیه و حذف کلمات پیشین و پسین جملات بنده طرح شکایت کردم بازپرس محترم نیز با حذف بخشی از سخنان من و اضافه نمودن یک عنوان به دادخواست من با عنوان انتقال مال غیر و مانور آگاهانه بر روی جرم خود ساخته بدون هیچ پاسخی قرار منع تعقیب صادر کرد اعتراض کردم و ضمن جعلی بودن انتقال مال غیر اذعان کردم مدارکی که مجرمین استفاده کردن کپی و جعلی میباشد روز جلسه دادگاه ارائه خواهم کرد پس از تعیین شعبه بدون تشکیل جلسه رد دعوی و دادنامه رای قطعی و پرونده مختومه اعلام گردید راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد می‌گردد از تخصص وکیل کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرارداد حق کسب و پیشه و سرقفلی شرایط ‌خاصی دارد
ابتدا باید مشخص گردد که قرارداد اجاره مشمول قانون موجر و مستاجر 56 است یا 76
و سپس با توجه به آن دادخواست مناسب حقوقی اقامه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت اظهار نظر دقیق دادنامه و مدارک شما باید مورد مطالعه قرار بگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جعلی در اظهارات شما به صورت جعل مفادی یا جعل مادی توسط بازپرس صورت گرفته میتوانید در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید تا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم دادخواست حقوقی مناسب به همراه مدارک خود به دفتر وکیل مراجعه کنید.
با این وضعیتی که شما اعلام کردید به نظر طرح دعوی نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در قراردادهای جدید حق کسب و پیشه تعلق نمی‌گیرد یک شرایط خاصی دارد که می‌بایست لحاظ شده باشد