مشاوره حقوقی رایگان - جواز کسب مستاجر

سلام من ملکی تجاری رو به کاربری کافه تبدیل کردم و مراحل اخذ جواز کسب از اتحادیه رو شروع کردم. متاسفانه با شیوع کورونا کا رو متوقف کردم و سال پیش همین زمان کافه رو با وسایل اجاره دادم. علیرغم اینکه با درخواست مستاجر بابت استفاده از پرونده قبلی جهت اخذ جواز کسب مخالفت نمودم. از اتحادیه با من تماس گرفته شده که پرونده با نام من به جریان افتاده. الان مستاجر موعدش سرآمده. تکلیف قانونی من در این باره چیست؟ آیا باید اجاره نامه به اتحادیه ببرم؟ لطفا هر وظیفه قانونی که برعهده من هست و از خسارت های مالی و بار قضایی برایم پیشگیری می کند بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مهلت اجاره به مستاجر بوده بله باید اجازه نامه را ارایه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تخلیه کند یا تمدید کند اگر نکرد دادخواست دستور تخلیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یا می‌بایست قرارداد اجاره را تمدید نمایید یا می‌توانید درخواست تخلیه داشته باشید