مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق سنوات و مرخصی های نرفته و...

باسلام وعرض ادب بنده دریک اتحادیه ازسال1392مشغول به فعالیت شدم و بعداز9ماه کارفرما بیمه برایم رد کرد و ازطرفی تا سال1400 زیر حقوق اداره کاردریافت میکرد ودرتیرماه 1401 مصوب شد اضافه کاری و مرخصی های نرفته بنده را پرداخت نمایند که تااون تاریخ نه مرخصی بامن حساب می شد نه اضافه کاری حالا کارفرما به بنده میگوید برای هرسال بنویس که تمامی حق و حقوق ومرخصی های نرفته و اضافه کاری و... را برطبق قانون دریافت نموده ای امضاو اثرانگشت بزن ، اما من گفتم هنوزحساب نشده گفتند اول بنویس بعد ماهم میدهیم وچون قابل اعتمادنیستند آیا چنین کاری به اجبار انجام گردد بعدها میتوان طلب حق واقعی نمود یاخیر و به نظر شما باید چکارانجام داد لطفأ راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و