مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن اطلاعات از خوانده بجز شماره پلاک خودرو

با سلام و خسته نباشید.
در درگیری با فردی دچار اسیب دیدگی از ناحیه بینی شدم. ایشان متواری شدن و فقط شماره پلاک خودرو را دارم. بعد از شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی، پرونده به شورای حل اختلاف رسیده که ابلاغیه با موضوع رفع نقص ( نداشتن آدرس و شماره از خوانده) تا 10 روز برای اینجانب آمده.
چطور با داشتن شماره پلاک خودرو میتوان پیگر خوانده شد و رفع نقص را انجام داد.
باتشکر.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس راهور با ارایه پلاک خودرو مالک را شناسایی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از مالک خودرو شکایت نمایید و درخواست استعلام از پلیس راهور را نمایید