مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری مبنی بر توهین به افراد عادی

با سلام
شخصی از بنده شکایت کرده که به او توهین کرده ام. بدون هیچ مدرکی و برایم ابلاغیه شرکت در هیات حل اختلاف آمد که به دلیل مسافرت در آن شرکت نکردم. بعد از یکی دو هفته ابلاغیه از دادگاه انقلاب آمده که ظرف 5 روز در بازپرسی برای دفاع حاضر شوم. انتهای ابلاغیه آمده که عدم حضور منتهی به جلب میشود و ضامن معتبر به همراه بیاورید. آیا برای حضور و ادای دفاع ممکن هست بازداشت کنند؟ ضامن معتبر چرا باید همراه ببرم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای شما قرار صادر خواهد شد و در صورتی که وثیقه یا کفیل نداشته باشید بازداشت خواهید شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در پرونده های کیفری به تشخیص دادگاه تامین مناسب اخذ میشود. ودرصورت اثبات بی گناهی رفع تامین میشود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در صورتی که ضامن معتبر نداشته باشید یا وثیقه ملکی قطعا بازداشت میشوید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اصولاً قرار تأمین کیفری در صورت وجود دلایل مکفیست، بهتر است همراه با ضامن حضور یابید