مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن نوزاد 6 ماهه از مادر و ممانعت از دیدن و حتی خبر داشتن از حال طفل

سلام بنده از ازدواج صیغه ای فرزند 6 ماهه ای دارم که شناسنامه گرفتیم بنام پدر ولی ایشان از همان ابتدای تولد فرزندم بنای جدایی گذاشتند و هیچگونه نفقه ای پرداخت نمیکردند حدود یکماه پیش فرزندم را هم بدون اجازه من از آغوشم جدا کرده و تا حال از مطلع شدن احوال کودکم مرا بی خبر گذاشته است هر چقدر تماس میگیرم و به محل کارش مراجعه میکنم نتیجه ای جز رفتار غیر انسانی نمیبینم لطفا راهنماییم کنید شدیدا نگران سلامتی و حال جگر گوشه ام هستم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طفل در سن حضانت شماست. دادخواست به همراه دستور موقت تحویل فرزند بدهید

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
نسبت به دادخواست حضانت و دستور موقت اقدام کنید
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است