مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قرارداد عادی غیر محضری چگونه است؟

با احترام،
اگر یک شرکت تعاونی بر مبنای یک اقرارنامه از طرف واگذارکننده سهام مبتنی بر یک وکالت بلاعزل، در دفتر سهام شرکت ، پس از فوت واگذارکننده نسبت به انعقاد قرارداد عادی (واگذاری عواید سهام) با گیرنده سهام نماید و در آن عضویت و تحویل عواید سهام تا مرحله صدور سند رسمی را تعهد نماید:
1- آیا قرارداد اعتبار قانونی جهت احقاق حق گیرنده عواید سهام را دارد؟
2- آیا اقرارنامه ارجحیت دارد یا قرارداد منعقده فیمابین طرفین؟
3- در قرارداد، مرجع حل اختلاف، داوری اتاق تعاون تعیین گردیده، آیا مراجعه ستقیما به اتاق مذکور باشد یا دادگاه عمومی؟؟
4- آیا شرکت تعاونی میتواند بگوید بدون استعلام صحت وکالتنامه و حیات صاحب قبلی سهام نسبت به انعقاد قرارداد اقدام کرده و اشتباه کرده؟؟؟
5- تکلیف هر یک از طرفین چه خواهد بود؟
با تشکر از زمانی که اختصاص دادید

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سند عادی نیاز به اثبات در دادگاه دارد اگر اصالت سند محرز شود حکم به نفع شما صادر خواهد شد.