مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از احساسات و درخواست ازدواج دروغین

با عرض سلام

حدود دو سال پیش آقا پسری از من خواستگاری کردن و بسیار ابراز عشق و علاقه کردن و حدود یک سالی من رو معطل نگه داشتن تا من شرایط کارم رو برای ازدواج درست کنم اما در همین مدت به بهانه های متفاوت بنده رو با حرفها و خواسته های بی جا آزار دادن و در آخر با زدن تهمت‌ها و حرفهای نابجا من رو بلاک کردن و با توجه به قولهایی که داده بودن خواستگاری نکردن. من در طول مدت آشنایی، افسردگی حاد و ناراحتی قلبی شدید گرفتم که کلی هم درمان کردم. الان بعد از یک سال احتیاج به روانشناس و روانپزشک دارم چون تاثیر بدی روی روح و روان و کلا همه زندگی من گذاشته. البته تمام پیغامها رو یا پاک کردن یا من پاک کردم اما مدارک پزشکی و همچنین پرینتهای تماس‌ها رو میتونم تهیه کنم. در ضمن ایشون بیشتر از ده سال پیش هم با همدستی‌ چند تا از دوستانش یک خواستگار جعلی جور کردن و من رو مدتی سر کار گذاشتن. ولی اینبار کلی از من عذر خواستن که جبران میکنن اما نه تنها جبران نکردن که بدتر کردن و تمام زندگی من مختل شده. میخوام بدونم میتونم از ایشون شکایت کنم؟ و آیا نتیجه ای میگیرم از این شکایت؟

متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وعده دروغ ازدواج خود به تنهایی جرم نمی‌باشد مگر آنکه در شرایط خاص جرم دیگری انجام شود که منجر به تحقق عمل مجرمانه کرد نتیجتا قابل مجازات خواهد بود.