مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در حین خدمت

با چند نفر از همکاران در حین تعقیف یک فرد شرور که بعد اعدام شد در حین تعقیب و پریدن از یک محل به یکباره متوجه شدم که ارتفاع چند متری داشت و از ناحیه مچ پا دچار حادثه شدم که صورتجلسات همکاران کلانتری موجود هست و حتی به کمیسیون پزشکی تهران هم دعوت شدم و در سال 1386 هم بازنشسته ناجا شدم لطفا راهنمایی کنید چطور پیگیری کنم و مراحل جانبازی رو انجام بدم .
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با این شرایط جانبازی تعلق نمی گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید