مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در حین خدمت

سلام بنده پایور فراجا هستم جهت انجام دستور قضایی حکم جلب یک نفر دارای سابقه کیفری متعدداقدام کردم که من را با چاقو موردضرب جرح حارصه و شکستکی بند انگشت قرار و رای محکومیت وی را هم گرفتم در حال حاضر جهت تایید جانبازی اقدام کردم که کمیسیون پزشکی140فراجاصفر 0درصدغرامت برای بنده زده
میخواستم ببینم فایده ای داره دیوان شکایت بکنم یا نه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جانبازی بعیده به شما تعلق گیرد اما غرامت بیمه کوثر (ن م) و از کار افتادگی تعلق می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس مدارک پزشکی شکایت مطرح کنید تا بررسی شود