مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار ایمیل در دادگاه

سلام. شخصی به صورت فضولی قرارداد جعاله را از طرف جاعل امضا کرده است و جاعل طی ایمیلی که برای عامل فرستاده است رضایت خود را اعلام کرده است و عنوان کرده است قرارداد مذکور مورد تایید شان است. آیا این ایمیل در دادگاه مورد تایید است و اعتبار دارد ؟؟ و آیا می توان با این ایمیل ثابت کرد که جاعل قرارداد را تنفیذ کرده است ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام به نظر می رسد که این سئوال امتحانی شما در نیم سال اخیر باشد! در پاسخ سئوال شما باید گفت که ایمیل ارسال شده "داده پیام" محسوب می شود و حسب ماده 14 قانون تجارت الکترونیکی،كليه ((داده پيام)) هايي كه به طريق مطمئن ايجاد و نگهداري شده اند از حيث محتويات و امضاي مندرج در آن، تعهدات طرفين يا طرفي كه تعهد كرده و كليه اشخاصي كه قائم مقام قانوني آنان محسوب مي شوند، اجراي مفاد آن و ساير آثار در حكم اسناد معتبر و قابل استناد در مراجع قضايي و حقوقي اس