مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام دخترم یازده ساله است .وبعد طلاق بل من زندگی می‌کند. پدرش ازدواج مجدد کرده .و من می‌خواهم برای حضانت ایشان اقدام کنم .چون برای ثبت نام مدرسه و بیمه با مشکل مواجه شدم .پدرشان همکار نمی‌کند و خود فرزندم از دیدن پدرش بیم فراوان دارد .لطفا راهنمایی کنید .ممنون

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود دخترتان چون بالای 9سال است خودش انتخاب میکند نژد چه کسی باشد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل جهت راهنمایی تماس بگیرید