مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

سلام من درحال اقدام برای طلاق هستم ویه دختر هفت ساله دارم .چندتعهد ازشوهرم دارم حالا که میدونه برنمیگردم به خونه میخوادبادخترم که الان درخونه پدریم هستیم منو تحت فشاربذاره .اگه دخترم تودادگاه بگه که نمیخوادباپدرش باشه دادگاه بازمیتونه اونوازم بگیره وبه پدرش بده.البته شوهرم یه پسر 16 ساله ازهمسرقبلیش داره والان دونفری توخونه باهام زندگی میکنن .شوهرم رفیق بازه واهل مواده .وچندپرونده پزشکی قانونی ازش دارم که دست به زن داره

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اثبات مواردی که فرمودید احتمالش هست حضانت به شما داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله فرزند تا 9 سالگی با توجه به اینکه دختر است در اختیار پدر قرار می‌گیرد اما مادر می‌تواند درخواست عدم صلاحیت بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت دختر تا هفت سالگی با مادر است و بعد از آن نیز می توانید دا‌دخواست سلب حضانت بدهید.
دختر بعد از سن بلوغ خودش می تواند تصمیم بگیرد.