مشاوره حقوقی رایگان - تعدد تابعیت

با سلام و عرض ادب
آیا امکان اخذ تابعیت بیش از دو کشور محدودیتی دارد یا خیر ..!
بطور مثال یک ایرانی با پاسپورت وارد خاک ترکیه شود اقامت دائم ترکیه رو از طریق خرید ملک اخذ نماید
سپس با پاس ترک به کشور دیگری سفر کند و اقامت کشور سوم را هم قانونی اخذ نماید
در چنین حالتی در صورت امکان برگشت وی به ایران به چه ترتیب خواهد بود
تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقامت تابعیت گذرنامه ورود و خروج از کشور اینها را باهم اختلاط کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر تابعیت ایرانی سلب نشود داشتن تابعیت مضاعف مشکل خاصی ندارد