مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت

به نام خدا با سلام احتراما با توجه به تصویب قانون اخذ تابعیت ایرانی برای فرزندان مادر ایرانی در سال 98 بنده برای فرزندم سه سال پیش تشکیل پرونده داده ام و هیچ خبری نشد ویک سال پیش از اداره امور اتباع خارجی استعلام گرفتم گفتند پرونده درحال بررسی است زمانش برسه خبرتون میکنیم و تا کنون خبر ندادند و اکنون با خبر شدم قانون مذکور لغو شده و در اینترنت سرچ کردم گویا حقیقت دارد اکنون بنده بسیار نگران و پریشانم که سرنوشت فرزندم چه خواهد شد لازم به ذکر است که پرونده نواقصی ندارد و فقط استعلاماتی که باید گرفته بشه زمانبر بوده و بنده نیز توان مالی گرفتن وکیل ندارم تا بتوانم برای پرونده فرزندم وکیل بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان از شما عزیزان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اثر قانون جدید مربوط به آینده است نه پرونده های سابق

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره اتباع پیگیری مجدد کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در احوال شخصیه باید از اداره اتباع پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از اداره ی اتباع پیگیری کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر قانون جدید هنوز تصویب نشده است و فقط قانون جدید در مجلس در حال بررسی است ولی در آینده نزدیک تصویب خواهد شد

و حتی اگر قانون جدید تصویب بشود ، قانون جدید شامل فرزندان شما و اشخاصی که قبلا
ثبت نام و تشکیل پرونده کرده اند
نمیشود

و اگر نسب مادر و فرزندی احراز نشده باشد مادر باید
دادخواست اثبات نسب مادر و فرزندی را اقامه نماید و ..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضورا از وزارت امور خارجه و اداره اتباع پیگیری کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
آثار وضع اين قانون مربوط به تاريخ جديد و پرونده هاي آتي است
عنداللزوم تماس فرماييد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورتیکه در لغو این قانون به تعیین تکلیف پرونده های قدیم اشاره نشده باشد ، نسبت به پرونده هاس سابق لغو بی تاثیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی ندارد
قانون عطف به ماسبق نمی شود یعنی تاثیر آن نسبت به آتیه است نه گذشته
حضورا به اداره اتباع مراجعه و پیگیری مستمر داشته باشید تا به نتیجه برسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به ثبت پرونده مشمول شما نخواهد شد نگران نباشید

یک وکیل :

از اداره امور اتباع پی گیری بفرمائید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قانون هست دیگه و عطف به ماسبق می شود طبق متن قانون

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی قانون یادشده هنوز به تصویب شورای نگهبان نرسیده و قابلیت اجرا ندارد. به هرحال مطابق قانون مذکور افرادی که قبلا درخواست داده اند از شمول قانون یادشده خارج می باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع را از اداره ی اتباع پیگیری کنید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا معلوم نیست که ان لایحه تصویب شود .
ثانیا شما دارای حقوق مکتسبه هستید چون قبل از تصویب این قانون درخواست دادید باید به شما بدهند.
ثالثا در خود این لایحه هم پیش بینی شده که کسانی که قبلا درخواست دادند مشمول قانون جدید نمی شوند
ضمنا خیلی پیگیری کنید