مشاوره حقوقی رایگان - نصب آسانسور بدون کمک از سایر واحدها

سلام
من در یک اپارتمان 4 واحدی ساکن هستم.( طبقه دوم)
کانال یا همون جای اسانسور در قسمت راه پله ها از قبل پیش بینی شده و خالی هست. حالا چون همسایه ها همکاری نمیکنند من میخوام آسانسور رو خودم نصب کنم و به صورت اختصاصی استفاده کنم. آیا باید رضایت همسایه ها رو جلب کنم که بعدا مدعی مالکیت آسانسور نشن یا اینکه نیازی نیست؟
ممنون

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام حتما باید اجازه همسایه ها باشد چرا که بقول معروف چاله ی اسانسور محلی مشاع برای کلیه ساکنین است و دخل و تصرف در مال مشاع هم از نظر کیفری و هم از نظر حقوقی قابل پیگیری از طرف همسایه ها میباشد و دردسر خواهدشد