مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد سود چکهای برگشتی در لیزینگ خودرو دارم

سلام
در سال 96 ماشینی از یکی از شرکتهای لیزینگ خریداری کردم که تعداد 24 قسط و هر قسط 2240000 تومان بود ولی متاسفانه بعضی از چکهای من با تاخیر پاس شد ولی الآن همه رو پرداخت کردم ولی سند ماشین رو آزاد نمیکند و بابت تاخیر سود میخواهد که مبلغی که گفته با سود بانکی متفاوت است
لذا از شما مشاور گرامی میخواهم درخصوص این مساله بنده را راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. ابتدا از طریق مذاکره مساله را حل و فصل نمایید اگر مشکل حل نشد ابتدا از طریق اظهارنامه و سپس از طریق تقدیم دادخواست شرکت را ملزم به انتقال سند بنمایید البته قبل از طرح دادخواست حتما قرارداد خود را به رویت یک وکیل دادگستری برسانید تا همه مفاد قرارداد را بررسی کند.