مشاوره حقوقی رایگان - حکم حبس تعلیقی

سلام.باری گمرکی پلمب و‌ تمام‌ مدارک‌ مقصد‌ سراوان‌ که‌ در ایست‌ بازرسی‌ بم‌ پلمب را باز‌کردن‌‌ ولی‌ دادگاه ها‌را‌ نتونستم‌برم‌ تعلیق‌ تا‌کی‌تموم‌ میشه‌ و‌امکان‌ رسیدگی‌مجدد‌ دارم‌یا‌نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر ‌حکم غیابی صادر شده باشد شما میتوانید درخواست واخواهی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه شود در صورت صدور حکم غیابی، این امکان فراهم است که در مهلت مقرر قانونی نسبت به اعتراض اقدام بفرمائید.
حضوری یا غیابی بودن رأی، در انتهای دادنامه قید شده است.