مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حبس تعلیقی

سلام پرونده کیفری دارم که شاکی خصوصی رد مال نداشتم اتهام هم مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یامعابر بوده که 3ماه و یک روز حبس دادن 74 ضربه شلاق تعزیری تعداد سابقه من هم با این پرونده میشه 2 عدد که پرونده قبلیم 1 ماه زندان بودم با سند ازاد شدم و اتهام مشارکت در آدم ربایی داشتم اثبات نشد ولی 100 ضربه شلاق حد خوردم الان این پرونده جدیدم جناب از 3 ماه و یک روز یک سوم کشیدم درخواست تعلیق زدم تا جوابش اومد دو سوم حبس کشیدم آزاد شدم با تعلیق ولی شعبه من رو چه منطق و عدالتی برای 30 روز مانده حبس من و این که سابقه مشابه این جرم نداشتم 5 سال تعلیق به من داده بابت 30 روز میخوام بدونم میشه اعتراض زد به این حکم تعلیق و این که من ترس این رو دارم جناب من الان سرباز فراری هستم اگه بگیرنم این هم جرم کیفری حساب میشه البته قبلا یک بار گرفتنم ولی برای چند سال پیش هست و میخوام بدونم الان فراری بودنم باید 5 سال تعلیقم اجرا بشود و بروم زندان یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزئیات پرونده بررسی شود تا راهنمایی شوید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

5 سال مدت زمان زندان نیست. تا 5 سال اگر جرمی مرتکب شوید و دستگیر شوید یک ماه حبس ابتداعا اجرا میشود و به مدت حبس تان اضافه میشود.