مشاوره حقوقی رایگان - حکم ضرب و جرح عمدی

سلام اینجانب به علت دعوا و توهین به اشخاص عادی و ضرب و جرح عمدی محکوم شدم به نظر شما زندان برای من هست یا نه نیم درصد دیه باید پرداخت کنم 28دادگاه من هست.ممنونم ازشما

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به شرایط پرونده ، میتوانید از تخصص وکیل کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا خیر
میزان و نوع مجازات بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت

مهدی ریحانی سجهرود

جناب آقای مهدی ریحانی سجهرود :

درود
اگر محکوم شدین که بهرحال در حکمتان قید میشد ولی اگر منظورتون قرار دادسرا می‌باشد بله احتمال دارد که حبس محکوم بشید که مدت آن با قاضی رسیدگی می‌باشد