مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

باسلام و خسته نباشید.اگر برای فردی پلیس این پیامک رو بفرسته آیا سو سابقه ثبت میشود و دیگر نمیتوان وارد نظام شد؟
مالک محترم خودرو به پلاک
در خودرو شما در محیط عمومی به آدرس تهران 45 متری زرند به سمت غرب تاریخ 1402/8/18 ساعت 16.6 دقیقه نقض قوانین و مقررات کشور(کشف حجاب)صورت گرفته است. در صورت اعتراض ظرف 48 ساعت به لینک زیر مراجعه نمایید در غیر اینصورت نسبت به رعایت قانون،هنجارهای اجتماعی و حجاب اهتمام ورزید؛بدیهی است در صورت تکرار، خودرو شما توقیف میگردد.