مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت سفته

سلام من مبلغ 15ملیون سفته به دوستم درمقابل چکی به مبلغ 15 ملیون به دوستم دادم که قرار شد بعداز وصول چک سفته من را باز گرداند ولی پول چک را از بانگ گرفته متاسفانه سفته را به اجرا گذاشت وپول سفته ازمن گرفت مدرک ندارم که به اوثابت کنم که ازبابت تضمین چک به اودادم ولی دونفر شاهد دارم که می‌دانند که سفته درمقابل تضمین چک دادم که بعد از وصول چک سفته رابه من بدهد شاهد حاضر است در دادگاه شاهدت دهد که من سفته را امانت دادم آیا میتوانم پول خودرا پس بگیرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیانت در امانت از جمله جرائمی است که ارکان متفاوتی دارد بر همین اساس اگر ارکان ارتکاب جرم خیانت در امانت اتفاق نیافتاده باشد نمی‌توان بزه را ثابت دانست چرا که چیزی که در خیانت در امانت اهمیت دارد قبل از هر چیز دیگری اهمیت عناصر جرم است ،باید جمیع این عناصر را در نظر بگیریم اگر وجود داشت جرم مذکور اتفاق افتاده است اگر نه نمی‌توان آن را جرم دانست می‌توان آن را تحصیل مال از طریق نامشروع یا طبق شرایطی سرقت دانست ولی خیانت در امانت خیر ، البته نباید این را نادیده گرفت که اگر پرونده در شعبه قضایی در جریان است باید مطالعه پرونده صورت گیرد و اگر هنوز اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است باید اسناد و مدارک بررسی دقیق و سنجیده ای شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید و با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید