مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

باسلام و خسته نباشید
کارفرما من سفته منو به اجرا گذشته و من علیه کارفرما ام به اتهام خیانت در امانت طبق قراردادی که نوشته سفته بابت ضمانت کاری بوده شکایت کردم و الان در داخل سامانه ثنا اينو نوشته

دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهار نظر و تایپ متن رای در تاریخ 1402/02/17 صادر گردید

نسبت به شکایت شما علیه کارفرما مبنی بر خیانت در امانت طی شماره ....... مورخ 1402/02/17 جلب به دادرسي صادر شد.

در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره ...... مورخ 1402/02/28 صادر گردید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بسیار عالی،منتظر ابلاغ وقت دادگاه بمانید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود قرارجلب دادرسی وکیفرخواست به نفع شما دردادسرا صادر شده وجهت رسیدگی پرونده به دادگاه ارسال میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارجاع خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کارفرما مجرم تشخیص داده شده، منتظر پیامک از سوی دادگاه کیفری 2 جهت رسیدگی باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص شکایت شما شعبه دادسرا اتهام را وارد دانسته و با قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال می کند.
بعد از ارسال پرونده به دادگاه پرونده ثبت و وقت رسیدگی برای شما و متهم ابلاغ می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مرحله دادسرا برای کارفرما قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شده است
و پرونده برای صدور ‌حکم مجازات به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده خیانت در امانت است که قرار جلب به دادرسی صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری دو ارسال شده که شما میتوانید دفاعیات خود را در آنجا انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارجلب دادرسی وکیفرخواست به نفع شما دردادسرا صادر شده وجهت رسیدگی پرونده به دادگاه ارسال میشود