مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

سلام. ببخشید من داخل تلگرام از کانال صیغه یابی به نام خاله سارا بمبلغ 6 میلیون از من گرفتن و دیگه جواب بنده رو نمیدن منم فقط شماره تلفن و شماره حساب دارم در صورت امکان محبت کنید بنده رو راهنمایی کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق پلیس فتا پیگیری و از طریق دفتر خدمات قضایی طرح دعوی به عنوان ناشناس بنمایید تا از طریق استعلام شماره حساب به هویت ایشان برسید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا به پلیس فتا مراجعه و بعد دردادگاه ثبت شکایت کنید.