مشاوره حقوقی رایگان - رای تجدید نظر

با سلام بنده یه ملکی رو از پدرم با قولنامه گرفتم بعد برای اثبات بیع شکایت کردم رای اول رو گرفتم و طرف به رای اعتراض کرد در دادگاه تجدید نظر رای برام اومد که پذیرش دعوی اثبات بیع و مالکیت خواهان بر ملک مورد نزاع واضع است که مالکیت موازی برای ایشان ومتوالی امربنیاد علوی رادربرخواهد داشت که مورد پذیرش نبوده ولازم است پرونده امربنیاد مذکور نیز طرف دعوی قرار می‌گرفته که چنین نشده فلذا مستندا به ماده 358 قانون ایین دادرسی ضمن نقص دادنامه معترض عنه ب استناد ماده2 قانون مارالذکر قراررد دعوی خواهان صادر و اعلام میگردد.منظور از رایشون رو نفهمیدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مجداا ثبت دادخواست کنید و اینبار علاوه بر طرف قبلی بنیاد علوی را نیز طرف دعوی قراردهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه تجدیدنظر ایراد شکلی گرفته است و بر همین اساس دعوای شما را رد کرده است.

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

بدلیل اینکه در زمان تقدیم دادخواست شما اسم یکی از خوانده ها ( بنیاد علوی ) را در دادخواست ذکر ننموده آید و مورد اعتراض واقع شده در نتیجه دادگاه تجدیدنظر وفق ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد دعوی شما صادر کرده ، به عبارتی دعوی شما مورد پذیرش نشده و مجددا میتوانید دادخواست بدهید و در دادخواست جدید باید اسامی افرادی که ذینفع می‌باشد در ردیف خوانده ذکر کنید