مشاوره حقوقی رایگان - بلند شدن زودتر از موعد مستاجر

سلام ما 5ماه هست ک ی خونه ای رهن و اجاره کردیم با توجه به یه سری مشکلات میخوایم بلند بشیم زودتر از موعد میخواستم ببینم خسارات ک باید پرداخت کنیم طبق قانون چیه وزمان مشخصی هست برای اینکه صاحب خانه مستاجر جدید بیاره از وقتی ک ما اعلام کردیم و ما باید تا وقتی ک مستاجر جدید بیاد صبر کنیم و تکلیف پولمون چی میشه چون قبل از موعد میخوایم بلند بشیم باید حتما مستاجر بیاد تا پولمون رو بده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. توافقی است. باید رضایت موجر راجلب کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر توافق نکنید تا انقضاء مدت میتوانید تخلیه نکنید و اجازه دید و بازدید را ندهید و موجر نیز تا پایان مدت تکلیفی به تادیه ودیعه ندارد
البته مفاد قرارداد حائز اهمیت است
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.