مشاوره حقوقی رایگان - اجازه تحصیل و اجازه کار نکردن

سلام وقتتون بخیر من یه دختر 20 ساله هستم که خانودام محرومم کردن از دانشگاه رفتن و سرکار رفتن اون تایمی که سرکار میرفتم همش اذیتم میکردن فشار روانی وارد میکردن الانم که کلا اجازه نمیدن برم من کارمو درسمو دوست دارم باید چیکار کنم تروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما به سن رشد رسیده اید، امکان تصمیم گیری بصورت مستقلا جهت کاریا ادامه تحصیل رادارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید